Hříbková polévka jednoduchá.

11. února 2010 v 21:59 | Radek Pilař |  Polévky
POMĚR:
250g čerstvých hřibů, 1,5 litru vody, 70g vlasových nudlí, sůl, trochu kmínu, 4 lístečky čerstvého libečku a 30g másla na zjemnění.

POSTUP:
Očištěné hříbky opereme, osušíme a nakrájíme na plátky. Vodu v hrnci mírně přisolíme, přídáme libeček, kmín, houby a povaříme je do měkka. Potom do polévky zavaříme nudle. Těsně před podáním polévku zjemníme máslem a podle chuti dosolíme.

Příprava je poměrně rychlá a výsledek stojí za to.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.